streda 4. januára 2012

Konečne hotovo :D

Tak. Som si povedala že do Nového roku nebudem so sebou ťahať ďalší nedorobok.. Už od leta s väčšími prestávkami robím malému H. deku, mentolovo-jabĺčkovo-nebíčkovú. Babičkine štvorce idú od ruky, ale ako sa blížim k posledným niekoľkým desiatkam, už strácam nervy. No a keď už chýbalo iba pár riadkov pospájať, vlnu vypredali na skoro 3 mesiace. Dnešným dňom hlásim HOTOVO !!! Teším sa z nej, H. už pod ňou spáva, a ja som prvý krát v živote niečo väčšie dokončila. Preto sa z nej teším dvakrát. Tu je môj jediný magaprojekt..




Prajem vám všetkým, čo sem náhodou zavítate, aby ste mali úspešný štart do Nového roku a čo najviac dokončených začiatkov :)

8 komentárov:

  1. Není to tak dávno, co jsem se pustila do háčkované deky. Ale vybrala jsem si jednodušší variantu. Tohle bych nedala, a proto tiše obdivuji krásný výsledek!! Deka je opravdu krásná! J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je nádherná! Deka i H. /...olčička:o)/. Neuvěřitelně příjemná barevnost a ty přechody jsou boží. Fakt kouzelná...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem vám baby za komentíky, potešili ma..
    Jani, btw H. je Hugo :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :o) krásný Hugo, jemný a radostný! Omlouvám se za šum, na mých pochvalách to ale vůbec nic nemění:o))) Krásní oba, deka i HUGO! Perfektní jméno(máme sousedy, kluky, dvojčata a jmenují se Hugo a Kvido ♥)! paJ.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj
    No to je zlatíčko,deka se mu jistě líbí.Dala si dosti práce viď?Ale výsledek je supr.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásná práce!!!! I barvičky povedené!!! na deku bych teda trpělivost neměla :o)) ale i hedvábně malované příspěvky jsou plné úžasných věcí...Radka :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Škorica, rada ta spoznavam a tesi ma ze si sa stala mojou citatelkou...je tak malo ludi ktorych bavi kadeco vyrabat a o to viac som radsej ze si si ma takto nasla :-) rada si pozriem tvoju tvorbu a uz sa tesim na nove prispevky :)
    Pekny dnik
    pa pa

    OdpovedaťOdstrániť